Sitter återigen i bilen, denna gång påväg ...

2010-12-25 I 14:20:45

Sitter återigen i bilen, denna gång påväg hem från Skåne. Julafton var helt okej, bilder kommer senare idag. Min syster har fått en macbook pro, jag är dödligt avis men det är sånt man får leva med.


Sitter i bilen, snart framme i malmö där j...

2010-12-23 I 16:41:12

Sitter i bilen, snart framme i malmö där julafton kommer spenderas med halva släkten. Var på gymnasiefest igår, helt okej första timmen sen blev det bara segt, jag var deseutom tvungen att stanna kvar 2,5 h tills det stängde eftersom jag hade lyckats tappa min "klädlapp" så jag kunde inte hämta ut min jacka. (Jag lyckas ju göra dumma saker hela tiden nuför tiden, förstår inte). Sen kom mina föräldrar och hämta mig, och med sig hade de en alkotestsak , så busted . Nu dagen efter har varit ett helvete, blev uppsläpad ur sängen efter fyra timmar sömn för julklappsöppning och för att fira mor min. Sen var det bara att pack ihop och åka. Jag fick i alla fall ett superskrov på frasses på vägen, så det är väl det som rädda min dag om den nu kan räddas.


Jack jakt

2010-12-21 I 22:35:44
Lagom stressig morgon precis som jag förutspått, i alla fall när jag skulle ta bussen in till stan. Missade bussen precis, jag som hade sagt en tid då jag skulle vara inne i stan blev lagom stressad så jag liftade med första bästa bil. Väl inne i stan så ringde jag Tessan som visade sig vara i Lindö och tänkte ta bussen som gick 30 min senare. Värt att lifta in, skulle ha tagit mig tid och ringa henne innan jag liftade kände jag. Bra där.

Sedan träffad jag på min syster, där skaffade jag mig dagens uppdrag och efter tre timmar på stan så kom jag hem med en jacka som jag hoppas hon behåller för den andra var förjävlig. (Träffar henne inte tillräckligt ofta för att veta vad hon äger för kläder).

En mycket glad syster efter styling by Sandra.

 

Försökte även mobilblogga förut, har kommit fram till att det går sålänge man inte har med en bild i inlägget. Nu ska jag sova, eftersom det lär bli relativt sent imorgon. godnatt.



proo på engelska

2010-12-20 I 23:27:30
Har tillbringat senaste timmen till att försöka få transivern och transmitten till blixten att fungera, tack och lov hade jag min mor att tolka de engelska instruktionerna så nu har vi insett att det fanns ett batteri som vi från början inte visste att den fanns och det batteriet var slut, men imorgon hoppas jag kunna få igång skiten.

En av de få bilder jag tog i tärnaby, tyvärr var jag tvungen att ha ganska högt iso=grynig bild, Rasmus Stigbahr på bild.

Nu ska jag dra mig mot sängen, ska va inne i stan elva imorgon huh.


Ace of Spades

2010-12-20 I 12:21:48
Jag har förmycket tid nu när jag är hemma i nkpg, vette fan vad jag ska hitta på. Eller jo, visst finns det saker och göra men det är ju sånt som jag inte har lust och göra.

Nya skidorna har nu kommit i alla fall, kommer bli intressant att köra dom eftersom de är både längre och tyngre än min gamla. Nu ska jag plugga engelska, sen ska jag tareda på om någon vill se due date med mej ikväll, den verkar awsm ;)


Min sjukt intressanta dag

2010-12-14 I 20:59:51

Åh var utanför huset idag för första gången sedan jag kom tillbaka till Norrköping i lördags! Drog in till stan i ca två timmar för att köpa julklappar med Andreas och Jens, blev mestadels en lång promenad igenom alla köpcentrum ett antal gånger. Något vettigt fick vi nog inte gjort iallafall. Imorgon ska jag till Eber och ha slutprov i fysik, eber = kul , slutprov= åt helvete. Så intressant var min dag, kan dock meddela att jag fick ihop min planering igår. Även om det mest såg ut som att vårt hus fylldes av pojkar och jag lagade mat.
Frederik hade länkat leo på fb, så jag länkar den här. Fett synd att jag inte hann åka på set upen innan jag for till Nkpg, men jag kör på Yxbacken imorgon istället.

Dude, killen är thuuug

2010-12-14 I 11:53:03

Courtesy of Newschoolers.com

living the dream

2010-12-13 I 15:57:29
Jag hatar att inte va 18
Jag hatar att man ska behöva laga mat åt en familj som alltid är utspridd överallt
Jag hatar när folk inte gör som de säger att de ska göra
Jag hatar att jag inte har en bil
Jag hatar fysik och kemi
Jag hatar när saker inte finns
Sandras humör är på topp då hon inte får ihop sin planering för dagen.

Motgångar och misslyckanden = Erfarenhet

2010-12-12 I 11:38:15
Kom hem till Norrköping för ca två timmar sen. Nu blir det bilduppdatering från Sundsvall Railstyle förra helgen, dock så fotade jag bara under fredag kvällen och bilderna blev mestadels misslyckade, hade tänkt använda blixten. Men av någon anledning fick jag den inte att fungera, vilket visade sig vara jag som av någon sjukt konstig anledning hade ställt in kameran på blixttändning ej möjlig.





Sjukt grym helg, hoppas få fler sådana event i vår !

En bild från iksu railjam

2010-12-02 I 08:57:16
Det gäller att ha tungan rätt i mun när man åker...

RSS 2.0