sjuuuk

2010-11-30 I 20:41:22
Yes, är hur jävla hängig som helst. Min huvud är helt dött och jag vill soova. Dock så måste man till skolan för att det är sista veckorna och nu även efter skolan ska kemi boken fram. Fett många länka den här på fb, så jag lägger ut den här, fett skön! :
Måste även berätta att jag mitt smartas tappade hårblåsen i golvet imorse så att den i princip började brinna. Sandra i ett nötskal.

Stale railjam

2010-11-28 I 21:24:10
Tagga sälen som satan under jullovet ! Måste även ta mig ner till lindvallen iår, deras park kommer va grym !
Förövrigt Stale railjam idag på Iksu, var så sjukt otaggad så det fanns inte. Var ensam skidtjej som vanligt också, fett synd. Däremot sju tjejer anmälda till sundsvall railstyle nästa vecka blir sjukt skoj.
Skulle även hälsa från samuel att han är bäst.

....

2010-11-26 I 12:07:22



Fick ett litet ryck igår, så det blev lite självporträtt med fina grimaser. Följde med Utsi också på trampolinträning, fick mig en överraskning när det visade sig att Erik Andersson som jag senast träffade i sälen under påsk var tränare.

Nu måste jag springa till skolan, tagga kemiprov.

Back too reality

2010-11-24 I 17:21:56
Så var man tillbaka i verkligheten, vilket känns kan jag meddela... Hela mitt huvud värker och jag har två prov denna vecka och en redovisning, på tre dagar ! Nu är i alla fall redovisningen gjord, great. Sitter med en labbrapport från fysiken som skulle varit inlämnad för länge sedan, och jag har hållt på med den ungefär lika länge men på något vänster blir den aldrig klar....
Men nu till dagens huvudämne, nämligen att Tärnaby var awesome! Mer om detta blir det senare om jag får tid över, nu är det dock dags att tagga railtävling i Umeå i helgen och att tagga Sundsvall railstyle om två veckor. Börjar även fundera på om man ska dra och kolla snowboard i Tärnaby om tre veckor, det beror helt enkelt på om jag ska köpa säsongskort där eller inte...
peace out alla mina läsare hehe

Everybody´s waiting for the next surprise

2010-11-10 I 22:50:07
Tränade idag för första gången på 1,5 vecka, kändes kan jag säga.


Bild från början till en prima kväll förra söndagen, och från en inte lika rolig städmåndag:



Två av nkpgs bästa flickor :



Nu ska jag se om man kan få ordning på engelsken, ska skriva motargument mot ban apartheid. Jovisst , syd africa har krashat totalt sedan dom tog bort det? Hur ska jag mala ner der argumentet?

Btw Nisse vann FVA, stort grattis !


...

2010-11-09 I 22:33:34
Min pluggteknik suger... gonatt

Always forgive, but never forget.

2010-11-07 I 10:15:00
Blir nog inga bilder idag , för det orkar jag inte. Vaknade för en timme sen men har inte orkat ta tag i dagen, önskar att jag hade varit pigg igår kväll så jag hade kunnat somna sent och inte däcka redan klockan tio. För då hade jag sovit nu och vaknat när alla andra vaknar. Menmen , så går det när man har en normal dygnsrytm. Hela gårdagskvällen och denna morgon har gått åt till att undersöka iPhone 3G som jag fått ärva av min far för att han har skaffat en 4G, intressant blev dock besviken när jag inte hittar något sätt att blogga på mobilen så kanske blir att byta till tumblr framöver. Ikväll ska jag träffa Johanna och Tessan, så får se vad som händer nu .

Hade !

Freeride video awards...

2010-11-03 I 15:58:02
Jag har helt otroligt tråkigt, jag har inte en aning om vad jag ska göra och jag har ingen större lust att göra något... Blir väl att chilla hemma hela kvällen, sedan imorgon förmiddag blir det Motala sen får vi se om jag får en lika tråkig eftermiddag imorrn. Hade lite folk här i söndags, mycket trevligt . Städningen dagen därpå var dock inte lika skoj.

Rösta på nisses edit i freeride video awards !: http://www.freeride.se/videoawards/play.php?video=290
lyckades tyvärr inte embeeda den.

Lite bilder från datorn:

Bild från frankrike i sommras, jag sitter och fotograferar maten.

Galet vilken fin bild på mej från sommaren 09, storfiskarn var jag iallafall.

RSS 2.0