Hårdrock @ Liljas väg.15

2011-12-18 I 16:53:23

Sjukt bra gårdag med tema hårdrock, höll väl på att spåra ur lite där ett tag (refererar till den övre bilden) men annars var det fint. Även om dagens städning inte är lika rolig.

Musikal

2011-12-16 I 12:43:41
Foto: Marcus Zaar www.liljaskolan.se
I höst har Liljaskolan haft musikal, Ronja Rövardotter. Skådespelare o.s.v. är treorna som har estetiskt val iår. Har sett den två gånger, och den är så grymt bra! Framförallt eftersom man känner dom flesta och vet att skapa en musikal inte tillhör deras vardag.

Leo @ Lobbyn 7/12-11

2011-12-14 I 17:52:58


Tänkte lägga ut någon bild från onsdag förra veckan då vi var och lyssna på livemusik av Leo Björklund, (jag är inte snabb jag vet) men det slank även med en bild från i söndags då vi skulle åka street, men vi blev tyvärr bortjagade innan jag hunnit ta mitt första åk. Ursäkta bildkvalitén, det var en aning för mörkt inomhus för min kamera.

Julbord Simon&Alex crib 12/12-11

2011-12-13 I 18:07:44



Får tacka Malou och alla närvarande för en mycket trevlig kväll.

Val Thorans

2011-12-12 I 13:26:59
Satt och läste en artikel från Val Thorans (http://www.freeride.se/content/5897/), tror inte vi åkte mer än fem backar när vi var där i våras. Får väl ta och åka dit någon gång bara för att åka alla backar, skidsystemet verkar ju vara enormt.

Mycket värd att se

2011-12-07 I 10:50:34

4 veckors tystnad

2011-12-05 I 20:21:37
Jag inser att jag inte har varit särskilt aktiv på denna sida, eller jag har väl i och för sig inte varit aktiv nånstanns de senaste fyra veckorna.



Första veckan efter lovet var som vanligt, och fredagen avslutades på Corona med dessa flickor + Natha. Lördag morgon däremot vaknade jag upp med feber, vilket resulterade i att jag låg nästan en vecka däckad i sängen där jag knappt orkade se på tv utan mest sov dygnet runt. Förbaskade influensa.



Trots febern så följde jag med skolan på fredagen veckan efter till Stockholm för att stå på mässan under Stadium Winter Jam. Fredagen var helt okej, såg kvalen utan problem och faktiskt feberfri. På lördagen så började jag med ett möte, och sedan blev det vidare till Alpingaraget för att lämna tillbaka byxorna som införskaffades under höstlovet. Där så började jag känna mig hängig och sedan var min dag i storts sätt förstörd för även om jag var på stadion så var jag inte närvarande, kändes mest som jag gick runt med en stor vaderad kartong runt huvudet. Febern stod åter igen på 39 grader när jag var tillbaka på hotellet. Får ber så mycket om ursäkt för hur förvirrad jag var där på eftermiddagen. Söndagen efter vaknade jag självklart feberfri och kunde lite smått testa på air bagen som vi åkte förbi på vägen hem till Vännäs. Bilden till höger föreställer min drömmaskin, en stor apelsinpress som fanns på hotellet.




Annars då utöver att jag efter febern varit förkyld och haft en förbannad hosta i över två veckor så att jag inte kunnat göra ett dugg? Jo, det var öppet hus i förra veckan i spöregn. Vilket enligt mig alltid är lika mysigt, tyvärr missade jag större delen p.g.a. skolarbete.



Som sista kommentarer kan jag säga att det är extremt mycket jobbigare att baka bullar här i Vännäs än i Norrköping. För där kan man låna mammas bakmaskin (heter det så?). Skulle ha även haft uppkörning (igen) imorse men då var personen jag skulle köra upp med sjuk, så där fick jag för att ha gått upp klockan sex. Nu ska jag bege mig ut i snön till ica, (för snön kom äntligen inatt!), för att sedan återvända en sista gång till matten inför matte D nationella imorgon. Så långt inlägg får man efter fyra veckors tystnad.

RSS 2.0