favorit frisören borta

2011-02-24 I 17:43:34
Min favoritfrisör (snowboardåkare) har slutat på sitt jobb, och jag undrar lite smått vart han tagit vägen för skulle vilja klippa mig... 

Annars så har jag ägnat min eftermiddag åt att söka sommarjobb, nu ska jag göra hamburgare och sen blir det engelska för hela slanten. Har inte heller åkt skidor sedan i söndags, förbaskade skolarbete. Missade träningen p.g.a. möte med matrådet för våran vegetariska vecka som vi ska ha med miljöklassen. Skidor imorgon, sedan helg lovely!

Haha hittade den bilden på Johanna Ceders blogg, sjukt kul helg, får hoppas på en liknande nu på lördag ;)


Kemi done

2011-02-23 I 15:46:17

På bild: Philip Landén   Foto: Jag (Sandra Dejin)

Kemiprovet är gjort och det känns som en stor tyngd har lyfts från min axlar. Så får vi se imorgon om jag får godkänt eller inte, detta g är avgörande om jag får fara till Frankrike eller inte. huh.

Denna kväll får det bli biologiboken som är min vän, känner mig dock inte lika stressad som innan så blir att städa och tvätta lite innan skolarbetet drar igång.

 

Adjö

 


Jon Olsson och Colby James West

2011-02-21 I 22:32:45

JOSS Euro Dance Video from Mike Thomas on Vimeo.


Kemi

2011-02-21 I 18:19:30

Nu ska jag ägna kvällen åt min stora kärlek kemiboken. Pluggar man inte tillräckligt till slutprovet, ja då är det bara att plugga ännu mer till omprovet. Min kära huvudvärk gör ju livet deseutom ännu lättare.


Kittelfjäll

2011-02-21 I 09:37:23
Försov mig, lovely. Så hamnade jag här istället så nu är jag helt seg i huvudet. Nu sitter halva snowboard och jibb påväg till Kittelfjäll så är lite smått avensjuk.

Hittade denna bild från i sommras, sjukt vad glad jag ser ut.


Sveriges segaste människa

2011-02-20 I 22:18:00
Tror Michaela (och alla andra för den delen) skulle kunna utse mig till sveriges segaste människa. Framförallt efter att jag lyckades göra så hon missa bussen och fick vänta 40 min på nästa. Annars har jag haft en riktigt trevlig helg med Michaela boende hos mig i ett dygn. Blev sjukt rolig skidåkning (som vanligt när det går bra), även om jag inte satte någonting testade jag lite nya saker. Nu ska jag gå och lägga mig med min kära kemibok, disken sparar jag till imorgon.

Bild på Michaela från Åre.

 

Natti.


Skidåkning for the win

2011-02-18 I 20:41:01
Stod till valet och kvalet ikväll om man skulle dricka ikväll, men insåg att det lär va som alla andra vännäsfester så jag spar det till nästa vecka. Jobbar deseutom imorgon, försöker få så många arbetspass som möjligt nu innan sportlovet eftersom jag antagligen inte kommer kunna jobba så mycket efter p.g.a. skidåkningen.

Asgo skidåkning i backen igår! -20, så det var endast knappliften som gick så det var bara vi från snowboard/jibb gymnasiet som var där och några knattar så sammanlagt bara 20 pers kanske. Så var sjukt pepp på att åka, vilket jag inte var idag då jag drog till railbacken i eftermiddags. Hade bestämt mig för att lära mig 270 på en av boxarna, men p.g.a. en av min spärrar så blev det bara 180 på. Då ville man inte vara i närheten av mig hehe.

Gick in på blogg.se för att logga in, såg längst upp någon skrivit ett inlägg med rubriken väggen offpist så skididiot som jag är går jag självklart in på bloggen. Visade sig vara en säsongare i Sälen Patrik Gunnarsson, inte för att jag vet vem det är men verkar vara rätt skön blogg.

Hehe nu ringde det, klockan är halv nio och min vän verkade inte särskilt nykter. Maria, u go girl.

Förövrigt, ingen som vill köpa en hjälm?


Slutprov Ma C

2011-02-17 I 11:07:05
Nisse och Leo har gjort en ny edit, det som är speciellt är att förutom att Leo åker så är det även han som sjunger och spelar + att han skrivit låten. Sjukt bra gjort!

Gjorde nyss slutprov i Ma C och jag orkar inte mer, är så sjukt less på skolan för lägger ner sjukt mycket tid på den och ändå så lyckas jag aldrig med prov d.v.s. det blir omprov så att jag får ännu mer att göra. Så blir att tagga omprov på Ma C om två veckor igen då. I eftermiddag blir det skoterkort, det ska tydligen vara relativt lätt så man får väl hoppas att det går vägen.

Natha 18 !

2011-02-16 I 21:43:21
Det där med skolarbete är inte riktigt min grej... Har slutprov i Ma C imorgon, plus teoriprov på skoter. Så ser hela min skoldag ut, lovely.  Skippade träningen ikväll för att fira Nathalie ikväll som fyllde 18, stort grattis! Sen skulle jag plugga.. och ja då hamnade jag här.

Bild på Nathalie sen i våras (:


film från TNF

2011-02-15 I 14:15:43

The North Face Ski Challenge

2011-02-14 I 18:56:26

Michaela Utsi på bild i Bräckes (åre) railpark, har haft en helt underbar helg i Åre hos Lee och The North Face Ski Challenge. Jag har träffat många sköna människor och fått se en hel del grym skidåkning. Två stycken från varje klass gick vidare till finalen i Val Thorens i Frankrike, som vanligt var vi endast två i tjejklassen d.v.s. jag och Michaela så båda har gått vidare till finalen. Skulle vara grymt kul att åka dit, men vi får se hur det blir med det.

 

Vi kom dit på torsdag kväll men blev dock endast matteplugg och sedan sova, fredagen blev skön skidåkning hela dagen och kvällen började med en väldigt tomatig köttfärsås (my fault) och avslutades sedan med kortspel hos Tjäder. Lördagen var det freeride/offpist, d.v.s. stod mest och väntade mellan 8.00-13.30, för att sedan åka ett åk. Men ett åk var i alla fall sjukt kul. Sedan blev det raka vägen till Bräcke, för att sedan tillbringa kvällen med sköna människor på Dippan. Måste erkänna att jag var inte så galet pepp på att stiga upp på Söndagen för att köra slopestyle, det blåste, snöa och var en aning för kallt för min smak. Så peppet var väl ungefär lika dåligt som min åkning. Men sammanfattningen av the the north face var väl att det var lite dålig information, men sjukt kul helg! Nu blir det matte tills jag somnar.


Åre

2011-02-10 I 00:16:53

Åre imorrn taggataggatagga

Bild från mitt första test med den nya sändaren.


matte var dej ja

2011-02-08 I 19:56:15
Åkte i den nya railbacken idag för första gången, en veck sedan jag railade sist och det känns att det är lite för stora mellanrum mellan de gånger jag railar. Resten utav kvällen har jag givit till matten, och nu tänkte jag dra iväg och träna. Får väl bli mer matte senare.

peace.

Sommarjobb

2011-02-07 I 20:35:00

'

Har ägnat de senaste 2 h till attt söka sommarjobb, inte särskilt kul men absolut värt det om man nu lyckas få ett.  Själv har jag aldrig sommarjobbat, jag har hållt mig till vinterjobben haha. Tyckte bilden var väldigt passande dagens inlägg, då den ska föreställer mig som "arbetar",  den är tagen hösten i nian till ett bildprojekt.

 

Nu blir det att plugga inför ett svenskaprov imorgon och sedan blir det att dra ner till gymmet för att springa till CSI NY. Skulle egentligen behöva plugga väldigt mycket kemi, fysik och matte också eftersom jag drar till Åre i helgen med Michaela Utsi (http://michaelautsi.tumblr.com/) som det ser ut just nu för att tävla i North Face Ski Challenge, ska bli grymt kul!


.

2011-02-06 I 12:37:41


Sändare

2011-02-05 I 13:14:52
Sändaren kom igår, och det fungerade på första försöket så ett tips är köp canons riktiga grejer så blir du inte besviken. Jag köpte en hot-shoe blixt från kaffebrus först, den var billig men helt värdelös, i alla fall till det jag skulle ha den. Blev ju bara dyrt att beställa två sändare än att beställa bara den ena trots att den var dyrare. Stort plus är att de hade lagt ner en snicker i kartongen som de skickade sändaren i.

Förövrigt hittade jag Malou tillslut igår, fick i alla fall spendare ca 2,5 h igår och då ingick hårfärgning och filmtittande. Kan grovt rek. Step up 3.

Tänkte jag skulle testa photo both för en gångs skull höhö, en extremt glad Sandra ute i skiduthyrningen i Vännäs backen.


flickr.com

2011-02-04 I 20:53:45

IMG_9854

På bild: Filiph Sandberg  Foto: Sandra Dejin

IMG_9856

På bild: Simon Stenberg  Foto: Sandra Dejin

Insåg just att det blir sjukt mycket bättre bilder om man ladda upp via t.ex. flickr. Dom förändrades sjukt mycket när jag laddade upp via blogg.se. Nu ska jag leta reda på Malou som skulle va med mig ikväll.


godnatt

2011-02-04 I 17:11:29

På bild: Olle Lundström  Foto: Sandra Dejin

På bild: Daniel Harila   Foto:Sandra Dejin

Är helt körd i kroppen efter skidåkningen imorse, blev även en hel del fotograferande. Min sändare har förövrigt kommit med posten så ska ner till ica och hämta den sen, men först blir dett att sova middag.


Have u ever been told u look like a lama?

2011-02-03 I 20:22:55

 

Har lovat linda(på bild) att ge alla bilder från när vi var ute och fotade i skogen imorrn, men blir att göra en fysik labbrapport först innan det fixas.

Förövrigt, trevlig dag i backen, nog för att jag fick nån knäpp så jag rotera ännu sämre än vad jag redan gör men får tagga till imorgon istället. Tänkte ta med mig kameran till backen imorrn också, och på tal om det så beställde jag en ny sändare till kameran igår. Hmm rörigt inlägg och fin rubrik.


Katt åt batteri, gjorde volt

2011-02-02 I 10:03:04
Katt åt bredband, Com hem
Katt åt bildäck, spann loss
Katt åt glödlampa, lös i magen
Katt åt batteri, gjorde volt
Katt åt gitarr, jam(m)ade loss
Katt åt instrument, dog i fiol (fjol)
Statusuppdatering på fb av en person, hahahaha vad jag hade kul åt dessa ;)

Nytänkande

2011-02-01 I 22:27:01


Höhöh, nytänkande.. och lite riskfyllt.

Här uppe i Vännäs regnar det bara, deseutom är det 1 feb. så vädergudarna måste vara fett sura eftersom de ger oss det här skitvädret. Man blir ju inte direkt taggad på att åka av det i alla fall, nu ska jag sitta med näsan i min mattebok 30 min till, sen blir det sängen.

RSS 2.0