brukar glida runt, hänga runt... låna pengar

2011-01-31 I 22:47:23

Jo, riktigt fint med två olika färger på bilderna... men satte ihop dem efter redigering och nu orkar jag inte ändra...

 

Åkte i railparken utanför för första gången idag, det gick verkligen dåligt haha. Så blev att dra till gymmet och springa av sig ilskan till CSI NY istället. Matte har jag också pluggat, stolt över mig själv. Men nu ska jag göra två uppgifter till i matten sen tror jag faktiskt att jag ska ut och försöka mig på boxarna igen, sömnen kommer nog påbörjas sent ikväll. Bilderna är förövrigt från jobbet, skiduthyrningen 360 Norr i Vännäsbacken.


Biltävling

2011-01-31 I 16:46:44

Förstår inte, så fort jag laddar upp bilderna på bloggem så försvinner färgmattnaden. Måste varit någon sorts biltävling i Vännäs i helgen för dessa bilar körde runt i vännäs på lördag och söndag morgon, ska ta reda på när de kör nästa gång för skulle vilja testa att fota någon biltävling. Nu ska jag se om nån vill hänga med mig och äta på skolan, sen blir det matte som gäller resten utav kvällen + ev. en sväng ut "railparken".


x-games slopestyle damer

2011-01-30 I 21:20:02
Kaya Turski vann x-games slopestyle på damsidan, inte särskilt överraskad. Mest sur är jag dock över att jag inte kunde se det på livestreaming dock.
Har bara en sak och säga ... cleeeaant !

skiduthyrningen

2011-01-29 I 13:37:37


Tog med mig kameran på min 40 min långa promenad till backen imorse, nu sitter och jobbar hårt ute i backen. Gårdagen blev relativt trevlig ändå, gick dock hem klockan elva redan för att vara pigg idag. Men så fick man skjuts tillbaka till skolan, som slutade med att man höll en person från Nordmaling sällskap när han vänta på skjuts hem. Så kom i säng 1,5 h senare än planerat vilket resulterade i att jag är helt slut idag. Blir powernap när jag kommer hem.

Tvåfärgat

2011-01-28 I 21:28:43

Ikväll har jag gjort... ingenting, hade planerat en massa som jag skulle hinna med d.v.s. städa och skolarbete men vette tusan vad jag har gjort för tiden har dragit iväg i alla fall. Bilden är från frankrike, och den misslyckade färgningen var bara för att Tammes undrade hur man gjorde övertonat tvåfärgat på en bild. Nu ska jag kila ner till Stenberg och chilla lite, sen blir det hem och sova för jobb imorgon.

 

 

Btw. Jag har nu internet, d.v.s. nu blir det fler inlägg !

live streaming

2011-01-28 I 00:38:57

Två bilder från en väldigt trevlig lördag förra helgen.

 

Hade tänkt ta en sväng till gymmet ikväll, men blev ändrade planer då det skulle vara slopestylefinal för damer i x-games. Så blev att dra ner till ica för att köpa läsk och godis istället haha, dock så slutade med att man inte kunde streama livesändningen gratis och jag som tydligen hade lyckats skaka min cola sprutade ut det över mig själv och allt runt omkring mig. fail. Nu blir det CSI New York.

 


Språkfel

2011-01-26 I 22:04:05

På bild: Alexander, Elias, Nils    Foto: Sandra Dejin

Bild från photosession för några ca två veckor sedan, sjukt kul. Blev tyvärr knappt några bra bilder, men övning ger färdighet. Min mor hade kikat in på bloggen och klagade lite smått på mitt språk, så jag ber om ursäkt för mitt språk de senaste veckorna. Förövrigt, skulle söka sommarjobb via kommunen men fick en liten chock när jag läste att tiden var ute, tills jag insåg att det var för förra året och dom hade inte ens börjat ta in ansökningar för iår. Nu blir det fysik.

 

edit: jag suger på att plugga så blev att redigera istället, här kommer en bild från en fotosession som för en gångs skull var "profilfotande i normal miljö", kan ju inte påstå att det var världens seriösaste fotande men det var grymt kul. Nu blir det fysik haha.

 


 

 


kusinbarn Fred

2011-01-26 I 17:15:08

På bild: Fred   Foto: Sandra Dejin

Mitt kusinbarn på bild, otroligt söt. Dålig uppdatering p.g.a. sunkigt internet och förlite tid. Men imorgon ska papprena lämnas in för att få internet, då jäklar.

Nu ska jag återgå till att söka sommarjobb.


.

2011-01-22 I 00:39:28
Tänkte ta en helg med långa sovmornar, men får spara det tills söndag då jag blev inringd tidigare idag och får jobba imorgon istället.

Här har jag äntligen startat upp macen, och tänkte nu ska jag ladda upp lite bilder men det här jävla mobila fitt internetet var för segt. Ska skaffa normalt internet senast måndag, annars kommer jag hinna bli tokig.

grekiska

2011-01-19 I 22:43:54
Prima inlägg tidigare idag, sitter fortfarande vid PC så inga bilder, anledning? Jo, inget Internet på Mac, + jag sitter och gör en fin engelska uppgift som skulle vara inne innan jul. Tänkte jag skulle vidareutveckla mitt inlägg som jag skrev tidigare idag. Jo, min kära far är här uppe på besök i Norrlandstrakten och då passade vi även på att ha utvecklingssamtal imorse. Tyvärr så kom det nog inte en enda god nyhet från mina lärares sida, d.v.s. min far tycker att jag ska strukturera upp min vardag mer och åka mindre skidor. Jag som då åkt en gång utanför skolan sen jag kom tillbaka till Vännäs blev inte särskilt glad, ännu mindre glad när jag inte får gå en ledarutbildning med UHSK i helgen och ytterligare mindre glad när jag inte får hoppa av kemi B. Tyvärr lär jag få gå om gymnasiet om jag måste läsa kemi B, men det verkar inte vara någon av mina föräldrar som inser det utan de tycker mest att jag ska börja tänka positivt och vara fokuserad på lektionerna. Testa ni att vara fokuserad på något som är som ren grekiska (läs: svårt) .

k.

2011-01-19 I 13:48:24

Sebastianmedia.com - B&W Edit from Sebastianmedia on Vimeo.

 

Go video.

Var hos en naprapat igår, tänkte att jag äntligen skulle få tillbaka lite rörlighet i ryggen och slippa huvudvärken. Idag är dock min rygg helt paj, skulle helst bara vilja lägga mig ner och aldrig resa mig upp. Utvecklingssamtal imorse, nu måste jag tydligen åka ännu mindre skidor än jag redan gör. Det är helt sjukt, jag som dessutom har flyttat upp hit för åkningen.


städastäda

2011-01-16 I 22:50:19
Photosession i torsdagskväll, elias har lagt ut bilderna på facebook. Jag har knappt ens hunnit kolla igenom dom än men får väl lägga ut dom så fort jag får tid att sätta mig vid macen. Sjukt kul, men grymt kallt.
Träningen med jibb i Fredags var i Kassjö, en flack backe 20 min utanför Vännäs. Trevligt, men nu får dom snart vara klara med avtalet så vi får börja träna i Vännäsbacken igen.
Idag spenderades dagen i Broparken i Umeå (en liten backe med ett kinkrail, ett downrail, ett halvrör och en box) med Michaela Utsi, skitväder men ändå grymt trevligt.
Jag har börjat storstäda ska fortsätta 15 min till, och sen sova. För har haft alldeles för mycket att göra och fått alldeles för lite sömn, och så lär det även fortsätta nästa vecka.

Har inga bilder på den här datorn, dock hittade jag denna smickrande bild på Simon Stenberg i en mapp. Vad nu denna bilden gör på min data är ju också en bra fråga.

...

2011-01-10 I 09:54:11
Frukost bestod två chokladrutor och en lussekat, blir att ta tag i matvanorna när jag far tillbaka till Vännäs känner jag. Min buss in till stan går om 15 min, tror jag får ta nästa.

Åkare: André Jonsson               Foto: Sandra Dejin


I need dollar dollar, dollar is what i need.

2011-01-08 I 21:54:36

 

 

Åkare: Simon Houlind     Foto: Sandra Dejin


Bilder från Sälen är nu uppe på facebook, varför lägger jag då upp en bild från i sommras på en skejtare? Jo, för jag råkade hitta den bilden nyss och blev lite smått sugen på sommar. Låten då? Hade aldrig hört den förut, men kände igen den såfort jag hörde den. Anledning? Philip Landén och co sjöng på refrängen ungerfär 20 000 ggr när vi var i Sälen. Tycker förövrigt refrängen passar in rätt bra på mig för tillfället (I need a dollar dollar, a dollar is what I need). Nu ska jag städa mitt provisoriska rum (mammas arbetsrum), så jag hittar mina nycklar för annars lär jag ha problem när jag kommer tillbaka till Vännäs.

sweet dreams

2011-01-07 I 22:53:03

Åkare: Cristopher Hjälmeby        Foto: Sandra Dejin


Har ägnat kvällen åt redigering (galet besviken på att jag fick så få bilder från sälen), skolarbete (i ytterst små mängder) och kollat Michael Jacksons musik videor (galet vad slöseri med tid, men galet vad duktig han är). Jag är så sjukt taggad på att införskaffa en canon 7D, men för att göra det så bör jag även införskaffa mig ett nytt objektiv. Någon som vill låna mig 20 000 kr?


Norrköping

2011-01-06 I 11:05:37
Tillbaka i Norrköping, dweet blog har gjort en ny videoblogg från Tandådalen.

 

Dweetblog - En dag i Tandådalen from Ruben Rens on Vimeo.

 

Kan tillägga att den där bilen har jag i princip kört in i, men har man förmycket fart första gången klart som fan man tar mindre fart till nästa gång.


...

2011-01-04 I 19:51:52
Börjar kännas i kroppen att man varit här en vecka nu, åker troligtvis hem på torsdag. Hade inte haft något emot det om det varit så att man snart ska upp hit igen, men nu lär det ju va ca 3-4 månader till nästa gång. Men ska bli gött att fara tillbaka till Vännäs, det var i princip en månad senast jag var där senast och det första jag ska göra är att testa box set upen på skolgården som jag inte hann innan jag for till Norrköping.
Har extremt tråkigt, men hittade denna edit på en grym tjej:

Kelly Sildaru / Playground from Sildaru on Vimeo.


Gott nytt år ! lite smått i efterskott...

2011-01-03 I 11:03:42
Internetet suger här uppe, så blir ett snabbt inlägg där jag önskar er ett gott nytt år ! Blev ett väldigt udda nyår för mig, men det var grymt kul och jag hoppas att det kommande året fortsätter i liknande bana. Men nu ska jag ta mitt pick och pack och ge mig ut i backen.

RSS 2.0