8 dagar kvar till p&l

2011-06-20 I 18:48:38


Idag fick det helt enkelt bli två bilder på Sally, eftersom jag för tillfället har en del dötid och kan sitta och redigera. Jobbade mellan sju till fyra och jag kan meddela att jag lär mig städa, men att det är sletsamt så var helt slut för en timme sedan.

8 dagar kvar till p&l, skulle varit sju om inte Lisa hade bestämt sig för att sena ner resan en dag. Hmmpf. Men är taggad som satan inför en massa skön musik och goa vänner.

Nu ska jag umgås med min kanin. OverNout

Tillbaka i Norrköping!

2011-06-19 I 17:33:48
Det där med att skriva blogg och sitta och läsa dem är något jag inte riktigt orkat göra de senaste två veckorna. Men jag hade tre prima dagar i Järpen, det var ganska mycket skillnad mot Orsa. Framförallt hoppet som var puckelhopp, där det visade sig att man inte kunde ha min grundposition så det var ju bara att lära om från grunden. Mycket lätt, med tanke på att jag har haft samma position de senaste sju åren. Tränade med några av Sveriges bästa puckelåkare, riktigt intressant att se dessa duktiga åkare och lära sig vad puckelåkning innebar för det har jag aldrig fattat. Så kan ju säga att det var sådär lagom hemskt att komma och göra magplask bland alla perfekta d-spins och back fulls.

Annars så är man för tillfället hemma i Norrköping sedan i fredags, hade skolavslutning i onsdags och igår så fick man besök av en dansk och en stockholmare, riktigt awsm. Nu bär det snart av mot stan för att möta sin snart förhoppningsvis blivande chef.

Sedan måste jag säga stort grattis till alla studenter!



Har inte rensat datorn ännu, så bilderna från de senaste veckorna ligger forfarande kvar i kameran. Så får bli en bild på Marcus Tjäder från The North Face Ski Challenge kvalet i Åre.

Simon 18 år

2011-06-06 I 22:49:20


Fira Stenberg som blev 18 idag, grattis! Firade med parfotboll, och avslutade med ett påklätt dopp i poolen. Mycket trevlig dag, så nu taggar jag vattenkrig nästa helg. Imorgon bär det av mot Järpen för att utbilda sig till vattenhoppsledare, tydligen ensam från Liljaskolan då Nils just ringde och sa att han antagligen kommer vara för sjuk för att följa med så det sög ju.

Pic. Maria

2011-06-06 I 13:22:15


Kom hem igår efter en natt i Marias stuga (Maria på bild). Det blev väl mer eller mindre en förberedelse inför P&L och en baksmällan jr. Annars har helgen varit lugn, ägnade hela gårdagskvällen och hela morgon idag till redigering (bl.a. bilderna ovan från photosession för några veckor sedan). Nu blir det att springa igenom duschen för att få lite annat gjort, måste även rensa datorn för har inte plats för att kunna lägga in bilderna från kameran.

Fredagsunderhållning och Betongcupen

2011-06-02 I 18:27:52


Fredagsunderhållning med For No Reason och Leo Björklund igår mycket trevligt (det är inte världens bästa skärpa på bilden jag vet, men skyller på ljuset och att jag inte orkade byta vinkel.). Idag blev det en tur in till stan , för att avsluta med att kolla på betongcupen som är en stor skejttävling med kval här i Umeå och final under Malmö super bowl i sommar. (Var och kolla på finalen för två år sedan och fota, sen krascha datorn så har tyvärr inga bilder kvar därifrån.)

Nu ska jag diska, sen blir den en promenad ner till byn för att fara till Marias stuga med flickorna.

STÖD CANCERFONDEN 50 kr är inte mycket...
http://www.cancerfonden.se/sv/Stod-oss/Insamlingar/?collection=4702

..

2011-06-02 I 10:52:40


Bilder från BRÄNNBOLLSYRAN!

2011-06-01 I 09:59:34
Kom hem ifrån Höga kusten med klassen igår, och istället för att lägga ut bilder från klasstrippen så kommer här bilder från brännbollsyran i förra helgen. Vi vann faktiskt första kvalet, fortfarande fascinerad över att vi vann över tre nyktra lag. Dock så fick vi aldrig visa våra skills i nästa kval på lördag morgon, då vårat lag var en aning för bakis för att stiga upp.



RSS 2.0