kamerablixt och cup cakes(eller a muffins)

2010-10-31 I 00:06:03
Okej till att börja med så är jag åter hemma i Norrköping på höstlov. Måste vara ca 2,5 mån sen man var här senast, så imorgon styr jag en liten välkommen hem fest åt mig själv.

Måste bara berätta att igår innan jag tog tåget till Norrköping så var vi och fika inne i Umeå, och vi träffa ingen mindre än Sverker Olofsson från plus på svt ! Finns t.o.m. bildbevis:


Sen så när jag landade i Norrköping så hämtade mor upp mig för att åka till Linköping, där jag nämligen hade hittat en begagnad Canon 430 EX II (extern kamerablixt) till ett ganska överkomligt pris. Är väldigt nöjd med mitt köp, jag vet dock att det blir mycket läsning om hur jag ska använda blixten på rätt sätt med manuella inställningar o.s.v. framöver. Men det kommer förhoppningsvis bli sjukt kul när jag har lärt mig att använda den på rätt sätt.



Nu ikväll har det varit att ta det väldigt lugnt, lyckades ju dra på mig en jätteförkylning igår såhär lagom tills jag skulle åka hem. Tog mig dock tid till att försöka baka cup cakes, haha om man ens kan kalla dem det låter nog bättre om jag säger att jag bakade muffins. Det är i alla fall bevisat att jag inte vet hur man bakar! Jag hade nog inte kunnat misslyckas mer tror jag. Vi får se hur som smakar imorrn. Ska tvinga Jens att baka cup cakes med mig i veckan, så han får lära mig han är ju ändå snart färdigutbildad bagare snart så han lär kunna göra dem utan och innan.

Sen så hade min syster some kind of halloween mys kväll med med sina tjejkompisar här, sött gäng (:

Nu är bilderna slut för idag, och eftersom jag inte har någon av mina datorer med mig hem så lånar jag mammas och kan säga att jag har hittat en massa roliga bilder som förhoppningsvis kommer upp i veckan. Det bästa är dock att sommaren 09 var jag och kollade på Malmö Ultra Bowl, jag fotade en hel del men trodde att alla dessa bilder försvann när min dator kraschade. Upptäckte just dock att jag tydligen lagt in bilderna på denna datorn ! Awsm.

Nu ska jag sova så jag förhoppningsvis blir lite friskare och orkar med morgondagen !

insane man

2010-10-28 I 00:32:55
Hade bara tillgång till bilder som jag kunde ladda ner från fb, men har nu lagt upp bilder från i lördags pvc - åkning på fb.  länk:  http://www.facebook.com/album.php?aid=2094970&id=1320170110&l=dd31a0b15
och ja, jag ska fixa bättre design och header så fort jag får ork (vilket aldrig lär hända).

I'm gonna chase you out of Earth

2010-10-22 I 19:56:45
Börjar bli sjukt trött på mitt internet, att det ska va så omständigt förstår jag inte.
Dagen har spenderats med halvsnöstorm, finns det något bättre?

Några av pojkarna bestämde sig för att fara ut till rampen och shredda, så kameran fick följa med ut för en gångs skull. Kan säga att det var sjukt kallt, och alldeles för mörkt för min kamera men ändå galet skoj. Frederik Skriver på bild.

Efter en stund i kylan blev det varm oboy och ett tänt ljus, sen dess har jag ägnat tiden åt att försöka komma ut på internet i princip. Galet skönt att ta en lugn fredag för en gångs skull, tror det är första fredagen jag inte gör något sedan jag kom till Vännäs för två veckor sedan. Imorgon blir det dock långt ifrån lugnt för då taggar vi första Halloween firandet !

Nu blir det att fortsätta lite framför photoshop.. Men först ska jag länka en edit av Evan Heath som han nyligen lagt ut !


Some of My Favorite Shots of 2010 from Evan Heath on Vimeo.


Tell me what you know about dreamin'

2010-10-19 I 22:03:16
Jo, sa jag någonting om att jag skulle orka blogga? Så fan heller att jag orkar. Tisdagar är den drygaste dagen på hela veckan, skola 8.25-17.00 pga körteori. Sen har blir det träna och plugga ännu mer, kan dock tillägga att jag har lyckats sova middag och käka kladdkaka i alla fall.

Orkade inte starta macen, så får bli en bild jag hade på datorn. Nämligen på Christopher Hjälmeby i sälen från i påskas (: och snön är borta , och nu regnar det bara.

De har tagit bort nattaxan !

2010-10-16 I 12:42:09
Kort sammanfattning av fredagen, åkte in med max till umeå för att fixa ett ärende. Blir ändrade planer, jag stannar i umeå vi far till en av hans polare vid sjukhuset. Snutjäveln kommer så jag får fara till vasaplan och ta bussen tillbaka till Vännäs. Så där gick man några hundralappar back.

Kvällen låter kanske inte så händelserik, jag tyckte dock att det hände lite för mycket, framför allt med tanke på hur nojjig jag blir i sådana lägen -.-
Killen har stil !

king without a crown

2010-10-13 I 23:48:15

Tanken var att jag skulle sätta mig och rediger bilder från MIH, men eftersom att jag har väldigt svårt att sätta mig och fixa sådanna ting så blev det som vanligt inte av (förutom när jag väl tar mej tid, för då tar jag mej knappt därifrån). Kort sammanfattning av dagen film, chill, middag, kladdkaka, boxercise, samuel är awsm och mer chill.


Onsdag 13 okt.

2010-10-13 I 12:20:49
Som sagt tänkte göra som alla andra i vännäs och börja blogga igen, sen får vi se hur länge det håller.

 

En av de bästa jag sett.

B&E Show Episode 4 - Muddy Winter from Blackout Project on Vimeo.


RSS 2.0