Det värsta med att ta körlektioner i Vännä...

2011-09-28 I 12:51:11

Det värsta med att ta körlektioner i Vännäs är att man måste sitta med i bilen 100 min under en annans körlektion varje gång. Den tiden hade jag gärna spenderat någon annanstanns. Döötid


Pic. vattenhopp

2011-09-27 I 09:18:17


Kan ju inte påstå att de blev de bästa bilder jag tagit, men hann bara fota killarnas sista åk för annars så stod jag själv på skidor. Blir förhoppningsvis vattenhopp på torsdag igen d.v.s. om jag inte ska ut och dyka. Nu blir det skolbänken nästa.

1600 kr fattigare och en hårfärg rikare

2011-09-26 I 21:58:44
Tillbaka i Vännäs, tillbringade dagen åt att spendera lite pengar hos frisören. Det är något man kan unna sig ibland men det lär inte ske igen på ett bra tag om jag inte vill bli totalt ruinerad.




Två bilder från klassresan till Höga Kusten i våras med NV09 och NV10. Så varför tar jag inte en bild på resultaten? Hmm, jo för att jag trivs bättre bakom kameran än framför.

Sova i ett värmeskåp

2011-09-25 I 05:35:10
Det blev vattenhopp i torsdags, var riktigt skoj trots att vädret inte var på sin bästa sida. Vi drog även ut en aning på tiden, så  det blev ganska stressigt när jag skulle till flyget. Men jag kom med flyget och nu är jag i Norrköping, tillsammans med mina kusiner och andra släktingar.  Har fått möta både min kusin och mamma i mindball, insåg relativt fort att slappna av inte riktigt är min grej. Anledningen till att jag sitter och skriver vid den här tiden på dygnet är för att jag får sova i husvagnen nu när släkten är här, och efter att ha försökt sova i fyra timmar så gav jag upp och redigerar bilder istället. Men tror snart jag ska försöka sova igen så jag får några timmars sömn till imorgon då jag återigen reser till Vännäs.


Hemgång mot Norrköping

2011-09-21 I 22:52:35
Har inte hänt allt förmycket senaste veckan, imorgon ser det dock ut att bli vattenhopp (ska i vilket fall som helst skruva dit en matta på vattenhoppet, sen får vi se om man hinner åka.). Efter det så blir det att stressa iväg till flygplatsen för att fara hem till Norrköping och träffa sin kusiner för första gången på ca 5 år, varav en ny som jag aldrig träffat och för att fira min pappas födelsedag.



Var vid Höga Kusten i våras med klassen, fick se den ovanliga synen av en bäver ute på öppet vatten (dock så har jag aldrig sett en bäver i verkligheten förut heller). Tyvärr så ville den aldrig vara vänd mot mig.

Danmark the Movie

2011-09-18 I 17:54:52
Tog mig tid att göra klart filmen från när vi var i Danmark, så här är den, filmen som inte innehåller något vettigt alls!

Dykning med gopro

2011-09-18 I 14:29:25
Självklart att man plockar fram sitt snyggaste utseende när man är och dyker. Tog med mig gopron i torsdags, och testtog lite bilder under vattnet. Jag har väl sätt bättre kvalité på bilder om jag säger så, jag får hoppas det är bättre ljus i egypten i vår när vi är där och dyker.

Pic. Make It Happend

2011-09-15 I 09:25:13

Surf!

2011-09-14 I 22:54:03


Ett av mina livsmål är att lära mig surfa, så när jag fick förfrågan i tisdagmorse då var det bara att lägga skolarbetet åt sidan för detta tillfälle kunde man inte missa. Det var en sjukt kul upplevelse, det var extremt jobbigt och kallt men det är något jag skulle rekommendera alla att testa! Hoppas att jag får följa med nästa gång också.

Lyckades förövrigt dra på mig en förkylning, skitbra eftersom morgondagen (torsdag) består utav av halva dagen trampolin och halva dagen dykning och sedan hela fredagen trampolin. Dykning p.g.a. dykarcertifikaten som ska tas, och trampolin eftersom en av världens bästa på trampolin kommer till Liljaskolan för att utbilda tvåorna till trampolinledare och vi treor får vara med och träna.

Har även högar med skolarbete framför mig, så jag vet vart jag ska ägna mina kvällar även om jag inte ägnar dom där. Ikväll bjöds det nämligen på taco på lobbyn och liveunderhållning utav Leo Björklund, alltid kul med sådana evenemang.

Blev långt inlägg, frågan är om någon orkade läsa. natti.

"Det är okej att känna"

2011-09-14 I 22:04:25

Make It Happend Skrällefteå

2011-09-12 I 22:58:02
Hade en riktigt soft helg i Skellefteå, trots att den bestod av sömnbrist och matbrist. Tävlingen var kul, efterfesten var kul och det var galet många sköna människor som man inte träffat på sjukt länge. Bilder kommer förhoppningsvis snart eftersom mitt internet fortfarande krånglar.
För er som inte vet vad make it happend är så är det än rail(skid)tävling som turnerar runt till olika delar i Sverige.
Gonatt

...

2011-09-07 I 23:48:12
Två veckor sedan man kom till Vännäs, har varit full rulle sedan dess. Mycket plugg och mycket jobb, har endast hunnit dra till ishallen en gång tyvärr. Mitt internet är rätt off, men det fixas förhoppningvis imorrn. Make it happend på lördag i skelleteå, http://www.facebook.com/event.php?eid=183368621728243 , ska bli riktigt skoj, minnena från förra året var att det var ett riktigt bra event. Får se om man blir kvar även till söndag för det ryktas även om en grym efterfest, beror lite på om man finner någonstanns att slagga.


RSS 2.0