Vännäs

2011-08-23 I 20:55:47
Ängtligen hemma i den nya lägenheten i Vännäs som än så länge endast består av en soffa. Får tacka Tammes så mycket för bärhjälpen för annars hade jag inte haft en enda möbel. Första skoldagen imorgon finfint.
Risken finns förövrigt att min bildhårdisk har kraschat som jag självklar inte har backat, d.v.s. att alla bilder förutom de från Danmark är borta. Men jag har inte gett upp hoppet än om att den går att rädda. Så vi håller tummarna.

Weight Trailer - Stept Productions from Stept Productions on Vimeo.

Denna ska jag se helt klart, deras tidigare filmer "How We Livin" och "Network" är grymma!


Pic. Danmark, 18, augustifest, sjuk

2011-08-20 I 13:21:36

Kanske lite sent att säga att man är hemma från Danmark, eftersom det var fem dagar sedan. Det var en trevlig resa, även om mycket inte blev som det skulle. Den största floppen var att det inte blev något Snowdome, bilen paja efter 40 min. Men mycket öldrickande blev det i alla fall, upptäckte just också att Tammes har i princip inte kommit med på bild en enda gång under resan. Förlåt.

Annars då, skulle haft 18 års kalas och utgång på det i onsdags efter som jag fyllde år i torsdags. Men det var bara att ställa in då jag självklart skulle lägga mig sjuk. Så skjuter upp firandet tills jag är i Vännäs, och det är ju även Augustifest i Norrköping som jag också missat, men jag ska försöka ta mig in till marknaden i eftermiddag.

Vännäs på tisdag, jag typ längtar.

Greetings from Denmark

2011-08-11 I 14:00:13
Landade i Danmark igår kväll, tanken var utgång men efter lite dålig planering så sluta det med en dyr resa tur och retur till Köpenhamn för att käka på McDonalds. Men vi tar igen det på lördag då vi ska på Raw. Pojkarna klagade på mig imorse att jag duscha och greja, d.v.s.  nu ska dom duscha och då är det jag som får vänta. Bra planering, bra planering. Men annars är det riktigt fint här i Danmark, snart blir det en shoppingtur i Köpenhamn och på måndag blir den Snowdome för lite skidåkning.
Foto: Tammes Mosen
Fick bli en av de få bilder jag hittade på Tammes dator.

loppis

2011-08-09 I 20:49:44


Stod på loppis med min syster i lördags, i ett försök till att få ihop lite resekassa till Danmark men det blev istället mer plus minus noll. Jag kom iallafall hem med ytterligare ett par shotglass och lite vinglas, medans min syster kom hem med ett par nya skor som jag lär låna någon dag, d.v.s. om jag lyckas lära mig gå i dem.

PIC. WAKE

2011-08-09 I 13:10:41



Wake

2011-08-08 I 23:05:27
Drog ut till Ante i kolmården med Jeff och åkte wakeboard för andra gången i mitt liv (ett år sedan sist). Sjukt kul, och jag kom upp på brädan på tredje försöket. Helt klart rekord från min sida! Hade även tänkt provfilma med gopron, men batterit dog ganska fort så det blev inte så mycket mer än bilden nedan.



Mitt internet vill bara bråka med mig idag så bilder från systemkameran får ni en annan dag.

Förövrigt så blir det Danmark på ons! och ev. en snabbvisit till inomhusbacken i hamburg, asum!

RSS 2.0