Återigen i Sälen

2012-11-30 I 08:49:38

Efter två veckor är jag nu åter uppe i Sälen, men denna gång för att stanna i fem månader. När jag har tagit mig upp ur sängen blir det att flytta in i stugan (halvt snöstorm ute så känner ingen stress) lär bli sjukt bra!


Säsong 12/13 på ingång

2012-11-21 I 10:37:00
 
Bilder: instagram s_dejin, 1. stugan jag ska flytta in om 1,5 vecka, 2. Har bytt pjäxor, från smörpaket till tegelstenar. Det lär ta ett tag att vänja sig. 3. Vädret var inte på sin bästa sida. 4. On the road.
 
Det känns att skidsäsongen är på ingång, så istället för att vänta två veckor på att jag skulle flytta upp till Sälen så tog jag en snabbvisit upp nu i helgen som var. Grymt att stå på skidor igen! Hade chansen att få hänga med svenska slopestylelandslaget och hoppa i big air arena, men i och med att det var sex månader sedan jag stod på skidor senast så kändes det bäst att jag höll mig i Lindvallen. Men har hört att en viss Jesper Tjäder slängde rätt sjuka saker i arenan:
 
 
För 1,5 vecka sedan tog vi en resa upp till Stockholm för att fira farsdag och gå på Wintershow, allt om mat och en hälsomässa. Fick med mig en förtidig julklapp i form utav The Book Of Candide, så nu vet ni vad jag läser i december.
 
Nu bär det av mot gymmet.

RSS 2.0