Sommarkänslor

2011-04-26 I 19:11:43


Såhär ser det ut utanför mitt fönster, mysiga sommarkänslor får man i alla fall. Har en hel del att göra ikväll, men tror jag skjuter upp det en stund till och går ut och joinar dessa i sommarvärmen. Hur varmt vet jag inte eftersom min termometer frös sönder i vintras...

Förövrigt så har Cristopher Hjälmeby gjort en sjukt bra beskrivning från tävling JOI på http://firstgradeshoots.blogspot.com/ . Mycket värd läsning och stort grattis till Crille och hans 16 plats!

Åre imorrn yeahyeahyeah!

Stockholm

2011-04-25 I 20:18:59


Stockholms bussstation
, hur i hela friden stavas det?

woop woop åre nästa!

2011-04-25 I 10:39:13
Inte riktigt än men nästa vecka bär det av mot åre och freeridehelgen! Jag hade i princip gett upp hoppet om Åre, eftersom jag inte hittade något boende. Men så för några timmar sedan så fick jag reda på att en hade tackat nej till sin plats i en stuga, och jag stod näst i tur! Nackdelarna är dock att jag kommer ha en väldigt tom plånbok efter dessa veckor och jag har lite problem med resan dit. Men sådant löser sig väl.

Så blev början av inlägget som jag aldrig hann skriva klart för några dagar sedan. Resan är löst, men var jobbigt där ett tag, och en aning putt över att inte kunna vara där längre än 4 dagar. Men kallar skolan så gör den.

Är hemma i Nkpg igen, har haft en sjukt bra resa i Sälen. Mycket chilla, mycket sköna människor och mer alkohol än vad jag är van vid med det var najs. Hade en även en heldag i Kläppen och blev choachad av Malungs tränare, sjukt bra! Blev en aning deprimerad över att jag inte går i Malung istället, men men. Bilder kommer den dag jag orkar lägga in bilder på datorn, blev dock inte mycket fotande. Nu blir det packa, bär av mot Vännäs ikväll.


Red Bull Bobby Brown Triple Cork 1440 from Poor Boyz Productions on Vimeo.

Siick vart är skidåkningen påväg...


Tre bilder från SM

2011-04-18 I 17:39:09


Tre bilder från SM

Första dagen i Sälen avklarad, kan sammanfatta den som mjuk. Gårdagen spenderades i en bil och i lördags blev det att fira Filippa som blivit 18 med en sväng förbi puls. Nu blir det bastu, sen får man väl se vad som händer ikväll.

påskharen open

2011-04-14 I 20:18:49


Som sagt påskharen open ute på träningen idag,vilket gick ut på att vi blev uppdelade i lag och sedan blev det olika deltävlingar som bestod utav orientering i det "gigantiska" skidsystemet, blindslalom, konstig rail setup (se bild, de flesta landade som Nicklas ovan, creds till Leo Björklund som nötte tills han klarade den.) Allt avslutades med transeiver sökning, och de som vann fick ett påskägg. Misstänker rätt hårt att mitt lag kom sist, men riktigt kul grej.

Förövrigt var jag nästan påväg att ge upp mitt sökande efter boende v.17 idag, alla har antingen förlite cash eller förmycket plugg. Kan ni inte ha tvärtom? Men jag ger inte upp än, utan fortsätter mitt sökande och ska nu börja tjata på Lukas Wicksell som är nästa offer inför mitt sökande av boende.

söt sak

2011-04-12 I 22:42:47

Den här söta saken träffar jag på fredag, sen på lördag ska jag träffa ännu fler söta saker dock på två ben. Taggar som satan, ska bli kul att återigen vara iväg på resande fot!

Surprise party the movie

2011-04-10 I 23:08:20

Max och Filips sweet 18 from Stina Nordin on Vimeo

Hittade en film från i fredags som Stina Nordin gjort, man får ju helt klart hoppas på en repris nästa år.


Miss byxlös

2011-04-10 I 13:56:58



Dagens jobboutfit, har haft så extremt mycket att göra idag i skiduthyrningen så jag släpade med mig Felicia ut i backen. Så hitills har jag hunnit testa storslalom skidorna sultan 81, hade dock mest problem med stavarna eftersom jag tänkte att jag skulle ha normal längd d.v.s. jag visste inte vart jag skulle göra av dem. Sen skibike, det var bara allmänt svårt så det sluta med ett par dyngsura skor. Till sist blev det head twintip, sjukt lätta så det resulterade i en krashad straight air och tre kg snö i byxorna. Så nu sitter man åter igen i skiduthyrningen och funderar på om man ska ut och åka snowboard som nästa projekt.

Ny bloggdesign

2011-04-09 I 19:41:12


Sisådär ängtligen en ny bloggdesign, finns fortfarande en hel del småfel men det får ändras en annan dag för nu har jag suttit alldeles förmånga timmar framför datorn. Roliga var att jag var klar för ca 1,5 h sedan men så fick jag för mig att testa en sak och vilket inte var särskilt smart för sedan var det bara att börja om igen.

Surprise party!

2011-04-09 I 11:14:12

Gårdagen spenderades ute i backen med surpriseparty för max och filip. Nog bästa födelsedagsfesten jag har varit på, och efter igår har jag kommit fram till att man dansar mest när man är nykter. Förutom dans, så bjöds det på soppsäcksåkning i backen, eldshow av Samuel (som även försökte elda upp sitt hår men misslyckades tack och lov) och tävlingar om vem av tvillingarna Bränström Nyström som var bäst. Creds till Maja Bränström Nyström som anordnade allting, Dennis Persson som var en sjukt bra speaker och resten som anordnade kvällen!

 

Förövrigt är jag rätt fascinerad över att jag under två veckor har gått från att inte kunna dricka kaffe, till en totalt kaffeidiot.

 

Bild från ovan


slush och regn

2011-04-07 I 21:51:29
"Big city" shopping, drog in till umeå igår bl.a. var tanken på att köpa ett par nya linser till gogglarna eftersom jag så duktigt krashade dem när jag var i frankrike. Dock så kostade ett par nya gogglar ungefär lika mycket som en ny lins. Så nu har man helt plötsligt två oakley crowbars, dock endast en lins.

Annars så kan jag tillägga att skolarbete är rätta medicinen till total skidabstinens, och det bjöds på slushy snö med en del regndroppar idag i backen.

Erik Lundmark på bild (tror jag)


Biologi, biologi och åter biologi.

2011-04-04 I 22:12:48
Har ägnat min kväll åt biologi, har en biologiredovisning och två biologiprov nu i veckan. Sjukt kul också efter som det tar sin tid att lära sig 100 sidor biologi. Får se om det hinns med någon skidåkning innan Sälen om 2 veckor, inte särskilt troligt men man kan ju alltid hoppas. Btw. var och kollade på SM i Storklinten, Boden fre-lör i helgen. Provade även hoppet, men tror Michaelas kommentar om min åkning passade rätt bra "jag blir bara nervös när du ska hoppa". Hmmm, kan säga att jag oftast landade en meter innan landningen . Men stort grattis till Tobias Sedlacek som vann och även fick en kvalplats på king of style.

Bild på Michaela under SM


Bilder Val Thorens och TNF

2011-04-03 I 16:46:01

Sjukt rolig upplevelse, fler bilder kommer senare om inte annat ska jag väl försöka lägga ut dem på fb.


bloglovin

2011-04-03 I 11:57:18
Har precis skaffat bloglovin, verkar rätt praktiskt. Men nu ska jag undersöka hur det fungerar också.
Följ min blogg med bloglovin

RSS 2.0