Hemma från frankrike

2011-03-30 I 22:06:14
Hemma från en grym helg i Val Thorens, stort grattis till Per Fernvik som tog hem förstapriset i herrklassen och till Michaela Utsi som tog hem förstaplatsen i damklassen. Bilder kommer den dag jag orkar ta tag i det för nu tänkte jag sova, måste bestämma om jag ska till boden eller norrköping i helgen. Men får veta det imorgon.

Boda borg skellefteå!

2011-03-23 I 10:05:51
Kilar iväg till stockholm ikväll och imorgon bär det av mot Val Thorans i Frankrike!
Gårdagen spenderades i Skellefteå med klassen på boda borg, mitt fina lag Iqfiskmås klarade alla banor så nu har
jag en snygg t-shirt.

Önska mig lycka till !


Boxercise

2011-03-20 I 22:47:19
Måste tacka för middagen som jag fick av Stina Lidén (http://lillstinka.blogg.se/) och henners mor ikväll! Annars så blev det en fin dag på jobbet (läs: fint väder och vi satt inomhus under marken). Fick nya arbetskläder, mycket snygg jacka och väst. Me like. Sedan blev det boxercise, sjukt skönt att träna igen fick dock kommentaren av dansken Jacob att jag måste sluta skratta. Det fina är ju att om jag inte skrattar så är det mördarblicken som gäller.

Åkare: Marcus Olsson


Sleep Cycle och inomhussurf

2011-03-20 I 09:20:19

9 h sömn inatt, inte illa om jag får säga det själv. Har tydligen sovit som en stock också enligt diagrammet, dock så vaknade ja utav mig själv klockan sex. Frågan är ju varför jag vaknar tidigt när jag kan sova två timmar till?

Gårdagen var sjukt rolig, har en hel del blåmärken som bevisar det. Vi surfade inomhus, och det var lätt något som jag skulle kunna göra igen!

Nu ska jag dra mig mot jobbet.


Malou 18

2011-03-20 I 09:08:49

Nu är det så att i torsdags så fyllde denna flicka 18 år, vilket firades med gigantik middag. Fotade tyvärr inget från middan så tog en bild från hennes födelsedag förra året ;) Kvällen innehöll allt från fiskedam till springande ifrån stångande getter! Tack för en underbar kväll Malou (:

Tandådalen, Åre och peace and love

2011-03-18 I 16:12:12

Kom hem i förrgår från tre sjukt bra dagar i Tandådalen, och tre sjukt bra dagar i Åre. Vädret har varit underbart under hela tidsperioden, kan tyvärr inte säga samma sak om mina smalben men det är sånt man får leva med ;).

Dagens stora diskussion (och gårdagens) har varit peace and love, hehe jag och Sally kan inte riktigt komma överens om vilken camping man ska bo på. Jag tycker man ska bo på den "vanliga" medan hon tycker man ska bo på "lugn deluxe", man hör ju helt klart vilken som låter roligast haha.

 

Markus i Sälen, min kära åk kamrat under dessa tre dagar. Har haft honom på facebook de senaste året, men träffade honom irl för första gången nu förra helgen. Trevlig prick det där ;)


tidsoptimist

2011-03-10 I 13:31:10
Tidsoptimist står det på min almenacka, och jag kan inte annat än hålla med. Jag hade sjukt mycket planerat idag, gick upp klockan sju till och med för att sedan ändå inte hinna med bussen. Tanken var att jag skulle ut till ingelsta idag och söka sommarjobb. Jag är i så sjukt stort behov av sommarjobb, och jag har sökt hos jag vet inte hur många men då jag inte är inne och kan lämna breven personligen då är jag inte längre lika intressant. Med erfarenhet från förra året så lär jag väl ha ytterst liten chans att få ett sommarjobb. Gaah, f**k vad jag är less på mig själv för tillfället, har lust att ställa mig och banka in huvudet i en vägg.

titrering av starksyra

2011-03-10 I 09:44:04
Gick upp för 2,5 h sedan (och jag är ledig), och sedan dess har jag hunnit käka frukost och pluggat. Skolarbetet tog lite längre tid än vad jag hade räknat med men nu är förhoppningsvis kemin klar föralltid (troligtvis inte). Så nu ska jag skicka iväg några mejl, springa igenom duschen och slänga ihop packingen lite snabbt innan jag ska bege mig in mot stan för att söka lite sommarjobb.



extremt elegant mobilbild från när vi gjorde titrering av starksyra.

Semlor

2011-03-09 I 20:52:11


Detta var vad jag ägna min förmiddag åt igår, d.v.s. baka semlor. Sen blev det att fara iväg och köra ett räcke (mitt första streetrail) med Jeff och Ante, sjukt kul, och kvällen avslutades med en 1,5 h fika på expresso house med Johanna och Tessan mysigt. Sen bar det av hemmåt för att undersöka tranceivern (säkerhetsgrej man använder vid laviner) som hade kommit med posten under dagen.

Idag har man klippt sig (ingen större skillnad mot förut), och sedan strosa man runt på stan Johan under ett par timmar för att göra av med alldeles för mycket cash utan att köpa ett enda klädesplagg.

Nu ska jag återvända till min labbrapport.

Motvind

2011-03-07 I 14:44:43
Började kolla på stylisterna i lördags när jag satt och väntade på tåget, det är sjukt insperationsgivande och det säger jag som är helt stilblind och inte ett dugg modeinriktad. Har precis tagit cykeln ner till Hemköp, motvind så det sjöng om det men nu blir det kemi och sen blir det semelbak (om jag hinner).

Tågstation Umeå Östra


destination Norrköping

2011-03-07 I 11:58:50
Tog just ett chokladbit och lyckades förstöra mitt nagellack på kuppen. Men är hemma i Norrköping igen, rätt skönt att sitta hemma och fördriva tiden med massa oviktigt. Dock så har jag en hel del att ta tag i idag så ska väl göra det snart.

Skolprojekt som jag ska fortsätta på senare idag.


Norrköping-Sälen-Åre-Frankrike

2011-03-03 I 19:33:39
Norrköping-Sälen-Åre så ser mitt res schema ut nästa vecka, helt okej enligt mig. Sedan kommer jag tillbaka till Vännäs i en vecka innan det åter igen bär av mot Val Thorans i Frankrike. Mitt liv är rätt okej alltså.

Enda nackdelen är att jag kommer ha en massa skolarbete nu under lovet, men det är det värt. Nu blir det dock att ta tag i dammvippan. Peace.

Bild på Nils Gunnarsson får pryda bloggen idag. Kanske ska ta en sväng förbi han ikväll nu innan lovet, om han inte dragit hem till Lycksele?

walk of fame

2011-03-02 I 14:19:50

Kan erkänna att jag är allt för peppad på städningen som ligger framför mig, så skjuter upp det 45 min till. För det andra så är att boka flyresor sjukt dryga, jag var nyss tvungen att bestämma hur jag skulle packa inför resan i frankrike som är om oj endast tre veckor insåg jag nu.


purple thoughts

2011-03-02 I 11:00:00

Var tvungen att testa och göra ett tidsinställt inlägg. Vid denna tid lär jag sitta och studera biologi.


Bloggdesig njaa

2011-03-01 I 22:56:12

Har ägnat säkert 1,5 idag att göra en ny bloggdesig, men kan säga att jag inte har kommit någonstanns. För koderna vill inte göra som jag vill, d.v.s. det syns inte på bloggen när jag ändrar i dom! Får se när jag orkar lägga ner tid på det igen.


Agnäsbacken

2011-03-01 I 15:46:05
Öhm, oj var ett tag sedan man skrev. Men har jobbat hela helgen, tjejmiddag i lördags för att fira Maria. Fota Tammes i söndags kväll, dock så var vi inte ute mer än ca 15-20 min men tycker jag fick en bild som blev helt okej i alla fall. Idag var det friluftsdag i Agnäsbacken, så körde bara slalombackar hela dagen plus lite skog. Men sjukt kul att köra lite variation och inte bara park. Fina var att det inte fanns plats för mig i bussen när vi skulle hem, så jag fick sitta i mittgången där somnade jag rätt fort kan jag säga haha.

Åkare: Tammes Mosen


RSS 2.0