Freeridehelgen i Åre

2011-05-03 I 17:47:24


Kom hem i Söndags kväll från några riktigt fina dagar i Åre. Riktigt trist att runt resandet för den här säsongen är slut, trodde även att skidsäsongen skulle vara slut men den fortsätter tydligen i hemmabacken med träning på torsdag.  En annan sak som jag kommer sakna är Michaela som jag lärde känna i höstas och som jag tror att jag nästan spenderat mest tid med de senaste månaderna, eftersom hon drar till USA nästa år och vette tusan när jag får se henne igen.. Du är riktigt jävla grym, och jag är fett avis på dig som får dra till USA nästa år ;)

Onsdag:
Jag åkte in till Umeå där jag träffade Mickis och vi åkte sedan till Lycksele där vi blev upphämtade av Tobbe och därefter av mot Åre. Kom fram till stugan vid halv tio, chillade där och for på max. Rätt spännade att flytta in i en stuga med ca 15 norrlänningar varav 11 stycken av dem har man aldrig träffat förut.

Torsdag:
Gick väl upp runt åtta halv nio, var ute i backen halv tio. Riktigt trevlig dag ute i backen, minns väl inte så jättemycket från dagen. Men var väl inte lika mycket folk som resten utav helgen så farten höll sig relativt bra hela dagen. Kvällen påbörjades i trädgården, med prima kvällsol och bärs.

Fredag:
Kom väl ut en aning senare i backen än dagen innan, välgörenshets railtävling stod på schemat så jag anmälde mig mest för att skänka bort 50 spänn och vara med i utlottningen. Sedan chillade jag runt i parken istället, vann i alla fall ett flak minicola och en t-shirt på utlottningen som sedan någon lyckades pissa på från balkongen under kvällen. Misstänker att dom sakerna sedan for i sopporna. Pontus lyckades vinna ett par atomic skidor på utlottningen, som jag tror han gick runt och krama resten utav kvällen för någon lyckligare kunde man ju leta efter och Crille tog hem railtävlingen. Under eftermiddagen ville inte farten som jag ville så jag tog fram kameran istället. Träffade Niclas Magnusson, en fotograf som kom med en massa tips och ideér så det var riktigt kul att lyssna på.

Kvällen blev en aning lugnare än kvällen innan, jag var dock taggad på att göra uppdrag på Kung Af Skutan Jr. som påbörjades dagen innan. Men eftersom mitt lag hellre ville dricka bärs så hamnade jag snart vid bordet med en bärs till istället.

Lördag:
Valborg och slopestyletävling. Skön dag, Mickis satte sin flat 9 creeds till henne! Kvällen spederades en hel del med sörlänningar och en massa andra framförallt utanför Max, som många var goa och en aning överförfriskade grabbar.

Söndag:
Packning och hemfärd :(


Jag har haft en riktigt grym helg med en massa sköna människor, drog även på mig en jätteförkylning så går för tillfället runt och tycker lite smått synd om mig själv.


Nu ska jag dra mig efter detta extremt långa inlägg.. peace.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0